Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Salut

"L'entrenament invisible", una xerrada sobre nutrició saludable en l'esport

Encara hi ha entrades disponibles per la conferència demà de la nutricionista del CAP Mercè Porret


"L'entrenament invisible", una xerrada sobre nutrició saludable en l'esport

Demà dijous, 13 d’abril, la nutricionista del CAP Mercè Porret oferirà una xerrada a la sala Salut Pastor de la Patronal, amb el nom: “L’entrenament invisible”. L’objectiu és abordar les necessitats a nivell nutricional de les persones esportistes i cobrir-les amb una dieta variada i saludable. També es parlarà de l’abús de les begudes energètiques. Podeu reservar la vostra entrada en aquest enllaç.
La xerrada s’emmarca en els actes amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física (6 d’abril). L’Ajuntament va obrir les portes del complex esportiu durant la commemoració.

A més, el proper dia 14 d’abril s’ha organitzat una activitat especial d’Invicto i Gutleboom al parc de les Morisques. Serà a les 18.30 hores i és oberta a tothom.
El proper 20 d’abril tindrà lloc una caminada orientada a les persones prediabètiques. Es tracta d’un recorregut de baixa intensitat que sortirà del complex esportiu municipal de Can Casablanques. La idea és compartir ruta i activitat, alhora que relacionar-se amb persones que poden trobar-se en la mateixa situació.
El personal d’Inacua dirigirà la caminada, de 18 a 18.45h, amb el següent recorregut: ronda d’Arraona, el primer tram del carrer Pallàs Llobater, Torrent de la Betzuca, carrer Llaurador, Antoni Gaudí, Pi i Maragall, Manso, Camí del Mas i Parc de Les Morisques.

Les persones interessades a participar poden contactar amb CAP Sant Quirze, al telèfon 937 21 41 80.