Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Les piscines municipals, preparades per obrir les portes

La de Can Casablanques obrirà el dia 22 i la de les Fonts per Sant Joan, el 24 de juny


Les piscines municipals, preparades per obrir les portes

Tot està preparat per a la nova temporada de piscines municipals d’estiu. L’Ajuntament treballa en la posada a punt necessària perquè tant la qualitat de l’aigua com les instal·lacions siguin les adequades.

La piscina de Can Casablanques s’obrirà el 22 de juny i la de Les Fonts per Sant Joan, el dia 24.

Així, la piscina del complex esportiu s’estrena amb gespa artificial. Més de 1.200 m2 que permetran augmentar la comoditat als exteriors del vas. Recordem que durant la sequera es va deixar de regar la gespa, la qual cosa havia deixat l’entorn transformat en sorra i pedretes. L’estiu passat la ciutadania es va haver d’adaptar a aquella situació. Ara però, i arran de la contractació d’una empresa s’ha realitzat aquesta acció per un import total de 44.713,49 euros. Ha consistit en el condicionament del terreny, retirada de restes vegetals, estesa i compactat de sauló, estesa de malla antigespa i finalment estesa i fixació dels rotllos de gespa artificial.

A banda de la gespa, també s’ha reparat el vas de la piscina petita, que presentava una fuita el que permetrà omplir-la i garantir-ne el seu bon funcionament.
En el cas de Les Fonts, s’han adequat també les instal·lacions, controlant la qualitat de l’aigua i adaptant l’entorn per al seu bon ús.

Els horaris de les piscines seran els següents:
Fins diumenge 8 de setembre, de dilluns a diumenge de 10 a 19.30 hores.
Consulteu els preus i abonaments de Can Casablanques i de Les Fonts en els pdf relacionats que trobareu en aquesta notícia.