Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Municipal de Música acomiada el curs sobre l'escenari

Els diferents grups van mostrar a les famílies la feina feta els darrers mesos


L'Escola Municipal de Música acomiada el curs sobre l'escenari

L’Escola Municipal de Música ha acomiadat el curs amb un gran acte musical a la sala Josep Brossa de la Patronal. Dissabte les famílies van poder gaudir del treball realitzat per l’alumnat al llarg del curs que, de la mà de veu i instruments van omplir la sala.

L’acte va començar amb els grups de sensibilització 1 i 2 i les peces “El cucut” i “La caseta”. Els van seguir els de Música i Moviment, una quinzena d’alumnes que van interpretar la Història d’un pentagrama, amb un total de sis cançons.

No van faltar els “mini Michael Jackson”, amb dos bateries, un baix i dos pianos. Seguidament, conjunt de bateries, el Cor dijous i els Tony’s Band.

La guitarra clàssica va omplir l’escenari amb Mencía, i The Scales van acompanyar amb peces d’”Star Wars”, entre altres. Temps després pel combo clàssic, els “Berberetxus”, i Nimbus.

Finalment, el professorat va pujar també a l’escenar amb teclats, bateria, baix, i guitarra. Unes peces per acompanyar les persones assistents que es van acomiadar amb el “Let it be”.