Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

L'Escola Municipal de Música comença el nou curs amb una àmplia oferta

L'objectiu del centre és fer arribar l'aprenentatge musical a tota la població, independentment de l'edat o el nivell de coneixements


L'Escola Municipal de Música comença el nou curs amb una àmplia oferta

Un total de 136 alumnes han començat el curs a l’Escola Municipal de Música Can Barra. Ho van fer dijous dia 7, juntament amb els més de 2.200 alumnes de les escoles del poble. A aquesta xifra de l’EMM, caldrà sumar-hi l’alumnat de Les Golfes, encara en procés d’inscripció, i els dels centres escolars on es faran extraescolars de migdia.

Recordem que aquest és el segon any de gestió directa de l’escola per part de l’Ajuntament, i que l’oferta s’ha construït pensant en una àmplia varietat d’itineraris formatius per a persones de totes les edats. Així doncs, s’hi poden trobar propostes més lúdiques d’introducció i desenvolupament en el món de la música, o altres d’aprenentatge musical. També s’organitzen tallers per a nadons amb família, sensibilització i iniciació musical per a infants, i classes d’instrument individual o en grup, així com la participació en agrupacions o classes de llenguatge musical.

Una altra de les propostes ofertades és la Música a Mida, pensada per abordar temàtiques concretes i de treball en grup: des de conjunt de guitarres, a agrupació de pares i mares, passant per l’espai de creació i experimentació musical i sonora de Les Golfes Music Lab. No falten tampoc les sessions de Musicoteràpia.

En definitiva, l’Escola Municipal de Música inicia el nou curs amb una proposta que té com a objectiu l’aprenentatge musical enfocat a tots els públics, independentment de l’edat, el nivell, i el grau d’implicació que es tingui.