Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

L'Handbol Sant Quirze commemora el seu 70è aniversari amb la presentació d'un documental davant d'una Patronal plena

El club santquirzenc fa un repàs de la seva història des dels seus inicis fins a les darreres fites aconseguides per l'entitat


L'Handbol Sant Quirze commemora el seu 70è aniversari amb la presentació d'un documental davant d'una Patronal plena

El passat dissabte 18 de maig, la Sala Josep Brossa de la Patronal es va omplir per gaudir del documental "Setanta anys de passió. La història de l'Handbol Sant Quirze" en commemoració del 70è aniversari del club. L'acte es va iniciar amb una primera taula rodona entre dos grans seguidors del club, en Carles Jiménez i en Joan Carles Turu, en què van parlar del sentiment kiri i el que significa per a ells en l'àmbit personal el club.

Seguidament, es va projectar el documental, que va transportar el públic als inicis del club i en què, a través d'imatges d'arxiu i entrevistes, la cinta va oferir un emotiu repàs des de com va començar i fins on ha arribat. A continuació, l'alcaldessa, Elisabeth Oliveras, i el president de l'Handbol Sant Quirze, Alberto Barrera, van compartir amb el públic en una segona taula rodona què significa la històrica entitat esportiva pel poble. L'acte va cloure amb un brindis dels i les assistents a la terrassa de la Patronal.

Podeu veure el documental al Canal de YouTube del club i les fotografies de l'acte a l'àlbum Flickr de l'Ajuntament.