Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Eleccions

Més d’un miler de persones segueixen el debat electoral de Sant Quirze del Vallès

Els 9 candidats i candidates van exposar els principals projectes dels seus programes electorals


Més d’un miler de persones segueixen el debat electoral de Sant Quirze del Vallès

Més de 1.000 persones van seguir ahir el debat electoral de Sant Quirze del Vallès protagonitzat pels i les cap de llista de les 9 candidatures que es presenten a les eleccions municipals del proper diumenge 28 de maig. El públic va seguir les intervencions dels i les alcaldables presencialment des de la Patronal, a través de www.santquirzevalles.cat/debat i a Ràdio Sant Quirze, al 90.9FM i en línia. 

Des de les 18h i al llarg de 2 hores, van debatre sobre els aspectes a millorar a Sant Quirze del Vallès, sobre els principals projectes a desenvolupar en els propers 4 anys i sobre les polítiques socials i van parlar sobre els pactes postelectorals. Al debat també hi va participar l’editor del Sot.cat Josep Busqueta, qui va fer una pregunta sorpresa a cadascun dels candidats i candidates els quals ven tenir un últim minut per demanar el vot per a les seves respectives formacions. El debat el trobareu al canal Youtube de l’Ajuntament i al web de Ràdio Sant Quirze.

Divendres 26 de juny finalitza la campanya electoral d’aquests comicis on, per primera vegada, s’escolliran 21 regidors i regidores de l’Ajuntament, 4 representants més que ara fa 4 anys.

Podeu consultar tota la informació relativa a les eleccions del 28 de maig, en aquest enllaç.