Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Més de 15.000 santquirzencs i santquirzenques estan cridats diumenge a les urnes

L'Ajuntament ha preparat tot el dispositiu electoral per al bon funcionament i seguiment de la jornada


Més de 15.000 santquirzencs i santquirzenques estan cridats diumenge a les urnes

Un total de 15.331 santquirzencs i santquirzenques són cridats aquest diumenge a les urnes. Tot està preparat per a la celebració de les eleccions municipals que escolliran els 21 regidors i regidores del nou mandat per als propers 4 anys (2023-2027). Un total de 9 candidatures opten a l’Alcaldia en aquesta edició, en què es triaran 21 regidors/es, 4 més que en els anteriors comicis municipals, doncs Sant Quirze ja supera els 20.000 habitants.


On puc votar?
Els locals electorals en aquestes eleccions municipals són els següents:

  • Escola Onze de Setembre (c. dels Castanyers, s/n)
  • Centre cívic Torre Julià (c. de Josep Mitats, 10)
  • Biblioteca Municipal (c. Eduard Toldrà, s/n)
  • Masia de Can Barra (pg. de Can Barra, s/n)
  • Escola Lola Anglada (c. de la Segarra, s/n)
  • Casal Serra de Galliners (pl. dels Avis, s/n)
  • La Patronal (c. de Barcelona, 62).

Els locals s’obriran puntualment a les 9 del matí, fins les 20 hores, ininterrompudament.

A l’edifici central de l’Ajuntament, a la plaça de la Vila, hi haurà atenció presencial de 8 a 20 hores, per a qualsevol consulta. També es farà atenció telefònica en el mateix horari, al 93.721.68.00. També es pot accedir-hi a  a través de www.santquirzevalles.cat/consultacens


Seguiment de la jornada

Els mitjans de comunicació municipals oferiran tota la informació de servei respecte aquests comicis. Durant tota la jornada es podrà anar seguint l’evolució de les votacions. A les 9 del matí s’informarà sobre la constitució de les meses i l’obertura dels locals electorals. Posteriorment, hi haurà dades de participació a les 14, les 18 i les 20 hores. Un seguiment que es podrà fer via web municipal i xarxes socials.

A partir de les 20.30 hores Ràdio Sant Quirze oferirà una programació especial, on s’informarà sobre el recompte de vots, tot repassant el desenvolupament de la jornada. El programa clourà amb els resultats i el 100 dels vots escrutats.


L’escrutini en directe

L’escrutini es podrà seguir també en línia, mitjançant el web: www.santquirzevalles.cat/escrutini. En aquest enllaç vinculat al web municipal s’aniran publicant les dades conforme els tècnics municipals responsables del procés vagin rebent el recompte de vots de totes les meses.

Recordem que els 279 representants de les meses electorals, així com els 18 transmissors de dades i representants de l’Ajuntament van participar ahir a la tarda en una sessió informativa i formativa per preparar la seva participació i tasques a desenvolupar durant la jornada de diumenge.


Trobareu més informació sobre les Eleccions Municipals en aquest enllaç.