Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Més de 220 persones han participat en la programació estable del Casal Serra de Galliners

A aquesta xifra se sumen les participants als tallers puntuals de l’equipament


Més de 220 persones han participat en la programació estable del Casal Serra de Galliners

Un total de 226 persones han participat aquest curs en la programació estable organitzada pel Casal Serra de Galliners. L’activitat més majoritària ha estat la d’”Un passeig saludable”, amb un total de 70 avis i àvies. Aquesta iniciativa ha permès avis i àvies compartir temps i conversa alhora que recorrien diversos racons del municipi tot exercitant el cos.

Un altre dels tallers amb molt bona acollida, concretament 50 alumnes, ha estat el d’informàtica inicial i bàsica. En aquests dos nivells han pogut aprendre a relacionar-se amb les noves tecnologies d’una manera àgil i eficient.
Cal remarcar també les 46 participants a la formació pràctica “Activem la memòria”, amb molt bona acollida.
Segueixen aquestes xifres les formacions en pintura (20), Les Golfes Music Lab (17), el taller intergeneracional de Lego Robòtica (7 joves i 6 grans) i el de mandales (10).

A banda de les activitats municipals estables de la programació, durant aquest curs 2022-2023 l’Ajuntament també ha organitzat tallers puntuals de manualitats, intergeneracionals o fins i tot participació en activitats organitzades per altres serveis. Un exemple d'activitat puntual és la sessió d'estampació floral que es pot veure a la fotografia que acompanya aquest text i que va comptar amb molt bona acceptació.

No han faltat tampoc en aquest curs les colònies de la gent gran, que enguany ha comptat amb un total de 30 persones viatgeres!

Per celebrar el bon funcionament del curs i posar un punt i seguit fins al setembre, aquest proper dijous a les 12 hores s’organitza una trobada i un refrigeri al mateix Casal, obert a totes les persones usuàries d’aquestes activitats.