Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Més de 800 persones van participar diumenge a la Cursa David Rovira

Un any més la competició esdevé un referent esportiu i participatiu del poble


Més de 800 persones van participar diumenge a la Cursa David Rovira

Un any més la Cursa Memorial David Rovira ha esdevingut un èxit. Un total de 660 adults i 200 infants es van inscriure en aquesta cursa, esgotant tots els dorsals una setmana abans.

L’atleta Marc Otero, veí de Les Fonts, va ser el primer a creuar la línia de meta dels 10 km, repetint el triomf de l’any passat i també el de 2010. En aquesta ocasió ho va fer amb un temps de 34,36 minuts. El va seguir Javier Urbano i, en tercera posició, en santquirzenc Chus Pérez.

En la categoria femenina va assolir la primera posició Núria Avileo, amb un temps de 39,47 minuts. La van seguir Elisabeth Colomer i Claudia Dasca.

Podeu consultar detalladament els resultats i els temps realitzats.

En finalitzar el recorregut de la cursa, que enguany arriba a la seva 17a edició, els premis es van donar a la pista annexa del poliesportiu, i van comptar amb la participació de l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras; el regidor d’Esports, David Garriga; la presidenta de corredors.cat, Mariona Soler ; i, en representació de la família d’en David Rovira, la seva germana Anna Rovira; a més d’ altres regidors i regidores del consistori.

Podeu veure les fotografies de la cursa al flickr.