Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Igualtat Dona-Home

Minut de silenci per un nou feminicidi

La plaça de la Vila de Sant Quirze del Vallès s'omple per denunciar aquesta nova injustícia


Minut de silenci per un nou feminicidi

Sant Quirze del Vallès s'ha sumat avui al migdia al minut de silenci per condemnar el nou feminicidi succeït a Palamós, on una dona ha estat assassinada presumptament a mans de la seva parella. El municipi segueix mostrant així el seu compromís contra totes les violències masclistes, que vulneren dia rere dia els drets de les dones. En el que va d'any, ja són onze les dones que han perdut la vida a Catalunya per violència masclista i 44 han estat aassassinades a l'estat espanyol.
On trobar ajuda?
Recordem que les dones que pateixin una situació de violència masclista poden trucar de forma anònima al telèfon 900 900 120, que funciona les 24 hores del dia. També poden acollir-se a Sant Quirze al programa Mascareta-19, un projecte on hi col·laboren farmàcies del poble que, de manera discreta i segura, activarien el protocol d'ajuda, si una dona els demana una mascareta 19 al mostrador. 

Tèlèfons dels cossos de seguretat

Tant el telèfon d'emergències 112 o el telèfon de la Policia Local de Sant Quirze del Vallès, 937216868, estan també en servei les 24 hores.