Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports Salut

Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

El 14 de juliol vine a la piscina municipal i col·labora en la recerca d'aquesta malaltia


Mulla’t per l’esclerosi múltiple!

El proper 14 de juliol Sant Quirze celebra novament el Mulla’t. La piscina municipal del complex esportiu acollirà aquesta iniciativa que té com a objectiu recaptar fons per destinar a la recerca de l’esclerosi múltiple. També per acompanyar i oferir serveis de neurorehabilitació a les persones afectades.

Les piscines que participen al Mulla’t són solidàries, però això no suposa un accés lliure o gratuït, sinó que l’aportació serà el que servirà com a fons per a aquesta investigació. En el cas de Sant Quirze, s’abonarà a l’entrada del recinte. Durant la jornada també es vendrà material amb aquest objectiu, com samarretes o polseres, entre altres.

A les 11 hores s’organitzarà una sessió d’aiguagim, i a les 12 hores tindrà lloc el tradicional salt conjunt entre totes les persones assistents.

Cal remarcar que hi ha moltes maneres de solidaritzar-te amb aquesta malaltia i mullar-se. Podeu trobar-les a la pàgina del Mulla’t 2024.

L’esclerosi múltiple (EM) és una malaltia autoimmune que afecta el cervell i la medul·la espinal (sistema nerviós central). Hi ha entre dues i tres vegades més dones amb esclerosi múltiple que homes. Aquesta malaltia és la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.