Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports Salut

Mulla't per l'Esclerosi Múltiple!

Diumenge la piscina municipal acull activitats per recollir fons per a aquesta malaltia


Mulla't per l'Esclerosi Múltiple!

El proper diumenge 9 de juliol se celebra el Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. La piscina municipal de Sant Quirze se suma a la iniciativa solidària i ho fa acollint una sessió d’aiguagim molt especial a les 11 hores. A continuació, a les 12 del migdia, tindrà lloc el tradicional salt a l’aigua.

Tots els fons que es recullin al llarg del matí aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple. A més de la col·laboració en aquesta activitat, les persones interessades podran fer un donatiu i/o comprar marxandatge ja disponible a la recepció de l’equipament.

Cal remarcar també que des de la Fundació s’han organitzat diverses opcions col·laboratives, per sumar fons per la malaltia. Les trobareu detallades en aquest enllaç.

L’Esclerosi Múltiple és una malaltia neurodegenerativa i crònica del sistema nerviós central, sovint generadora de discapacitat. Acostuma a afectar persones d’entre 20 i 40 anys.

Segons les dades epidemiològiques, a Catalunya la prevalença d’aquesta malaltia se situa entre 40-60 persones per 100.000 habitants, encara que un estudi recent incrementa aquesta xifra fins a 91 persones per 100.000 habitants. Afecta prop del doble de dones que d’homes.