Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

L’estructura política es basa en sis tinences d’Alcaldia i sis grans àrees


Nou cartipàs municipal per al mandat 2023-2027

El cartipàs municipal per al mandat 2023-2027 està estructurat en sis grans àrees.
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha designat les següents tinences d’Alcaldia: David Garriga Comas (1r), Marta Baldrich Casellas (2a), Pol Àlvarez Martínez (3r), Laura Flos Pérez (4t), Àlex Brossa Enrique (5è), i Josep Coll Aceña (6è).

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, disposarà de l’àrea de Presidència i Coordinació de l’Acció de Govern. Això implica Presidència, Educació, Policia i Protecció Civil, Participació, Transparència i Govern Obert, i Serveis Urbans. D’aquesta àrea dependran les regidories de Bernat Balboa Cladellas: Cooperació, Comunicació, OAC i Noves Tecnologies. També dins de Presidència es troba la regidoria de Pol Àlvarez Martínez: Coordinació de Govern i Projectes Estratègics.
L’àrea de Joventut, Esports i Cultura la dirigirà el tinent d’Alcaldia David Garriga, qui s’encarregarà d’Esports. Dins d’aquesta àrea, el regidor Pol Àlvarez tindrà delegada la regidoria de Joventut i la regidora Beatriz Artiel Salazar la de Cultura.

La tercera tinenta d’Alcaldia, Marta Baldrich, dirigirà l’Àrea d’Habitatge i Medi Ambient. Habitatge serà la seva competència delegada, mentre que Medi Ambient recaurà en l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras.
Laura Flos Pérez, quarta tinent d’Alcaldia, dirigirà l’àrea d’Acció Social, assumint les delegacions de Benestar Social, Gent Gran i Salut Pública. En aquesta àrea, la regidora Maria Domingo exercirà com a tal a Feminismes i LGTBI.

El cinquè tinent d'Alcaldia, Àlex Brossa, es farà càrrec de l’àrea d’Economia Local, assumint Hisenda Pública, Recursos Humans i Promoció Econòmica. En aquest àmbit, Marta Baldrich serà regidora de Comerç.
Josep Coll estarà al capdavant de l’àrea d’Urbanisme i Espai Públic, assumint les delegacions d’Urbanisme, Espai Públic i Manteniment.

L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, ha signat els decrets de delegació d’atribucions entre els regidors i regidores del nou equip de govern municipal i de nomenament dels tinents d’Alcaldia. Per tant, des d’avui, els 10 integrants del govern format per Junts per Sant Quirze, Som Sant Quirze i Sant Quirze en Comú ja poden treballar de ple com a responsables de les diferents regidories.

Podeu consultar el cartipàs detalladament en el document pdf relacionat en aquesta notícia.