Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Habitatge

Nous ajuts al lloguer per a majors de 36 anys

Avui comença el termini per sol·licitar aquestes subvencions


Nous ajuts al lloguer per a majors de 36 anys

Avui comença el termini per sol·licitar els nous ajuts al lloguer que ha posat en marxa la Generalitat. Es tracta dels orientats a les persones d’entre 36 i 64 anys, que siguin titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que constitueixi el seu domicili habitual i que compleixi els requisits de la convocatòria.

Entre aquests, s’ha de disposar d’una font regular d’ingressos que reporti unes rendes anuals de la unitat de convivència que no superin en, 3,05 vegades l’IRSC 24.301,57€, i estar al corrent del pagament de les rendes, entre altres requisits.
L’import màxim del lloguer és de 900 euros, i el de lloguer d’habitació de 450 euros. La subvenció oscil·la entre els 20 i els 200 euros mensuals, en funció del preu del lloguer i els ingressos de la unitat de convivència.

Les sol·licituds es poden presentar electrònicament a través de la web de tràmits de la Generalitat de Catalunya. En cas de no disposar de mitjans electrònics, presencialment a l’Oficina Local d’habitatge de Sant Quirze del Vallès. El termini finalitza el proper 10 de maig a les 14 hores.