Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Nous ajuts al lloguer per gent gran

Fins al 27 de març les persones de 65 anys o més ja poden sol·licitar la subvenció per al pagament del lloguer


Nous ajuts al lloguer per gent gran

Avui s’ha obert el termini per presentar les sol·licituds de les subvencions per al pagament del lloguer o cessió d’ús per a persones que tenen de 65 anys o més. El tràmit ja es pot realitzar en línia, fins al 27 de març a les 15 hores al web de la Generalitat.
L’ajut màxim és de 2.400 euros l’any, i s’atorga en funció dels ingressos i de la quota del lloguer a pagar. Podeu consultar els requisits i la documentació necessària.

Aquesta nova línia d'ajuts per al lloguer té una dotació inicial de 48 milions d'euros, i té com a objectiu prevenir el risc d’exclusió residencial de les famílies amb menys recursos. L'any passat se’n van beneficiar més de 25.000 famílies.

En el cas dels joves, de 35 anys o menys, el termini per sol·licitar els ajuts al lloguer va de l’11 de març al 12 d’abril. La convocatòria d’ajuts destinada a les franges d’edat compreses entre els 36 i els 64 anys s’obrirà pròximament.

Les persones que tinguin dificultats en la tramitació de la subvenció, poden realitzar el tràmit presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de Sant Quirze, a l’av. de Pau Casals, 72. L’horari d’atenció és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores; i dimarts i dijous de 16.30 a 18.30 hores.