Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Nous intents d’estafa per part de persones que parlen en nom del consistori

L’Ajuntament alerta la ciutadania sobre aquest intent d’engany econòmic denunciat a la Policia Local per segona vegada aquest estiu


Nous intents d’estafa per part de persones que parlen en nom del consistori

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès informa la ciutadania que mitjançant la Policia Local s’han detectat nous intents d’estafa per part de persones que es feien passar per treballadores del consistori.

El responsable d’un establiment de restauració del municipi ha informat la Policia que, mitjançant una sèrie de trucades telefòniques i whatsapps, aquestes persones li havien reclamat un deute econòmic pendent amb l’administració local i li havien indicat com cancel·lar-lo. Els fets responen a una temptativa d’estafa i s’ha presentat la denúncia corresponent.

Aquest engany es repeteix per segona vegada al municipi, donat que el passat 13 de juliol un altre establiment de restauració va patir unes circumstàncies similars, també denunciades.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès vol manifestar la seva condemna a aquests fets delictius i insta la ciutadania a posar-se en contacte amb la Policia Local si es troba en una situació similar (937216800). Així mateix, la Policia Local emplaça també la ciutadania a estar alerta en cas de rebre aquest tipus de trucades o missatges i a no realitzar cap tipus de moviment o acció al respecte que pugui facilitar l’engany econòmic.