Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Benestar Social

Nova edició del Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores

La finalitat d'aquestes sessions és millorar la qualitat de vida d'aquest col·lectiu no professional


Nova edició del Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores

L’Ajuntament ha reprès les sessions del Grup de suport i ajuda mútua per a persones cuidadores de persones amb dependència. El GSAM és un espai de relació, acompanyament i suport psicològic i emocional que possibilita l’expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores i, indirectament, la de les persones de les que tenen cura. Els objectius són els següents:

• Millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores no professionals.
• Oferir suport emocional i psicològic per reduir l'impacte negatiu de la cura que, de vegades, poden experimentar els cuidadors i cuidadores no professionals.
• Facilitar i promoure espais de relació, presencials o virtuals, entre persones cuidadores no professionals que es troben en una situació similar, perquè comparteixin les seves necessitats, preocupacions i també els seus coneixements.

Les inscripcions, es poden tramitar a través d'aquest formulari fins al 10 de juliol de 2023. Malgrat el curs comença el 29 de maig, el formulari continuarà obert per recollir les sol·licituds fora de termini per tal de tenir-les en compte en cas de possibles baixes o noves edicions.

Per a mes informació podeu trucar al Servei de Benestar i Cicles de vida, 937216800 ext. 5200 o bé enviar un correu electrònic a benestar@santquirzevalles.cat.