Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Nova edició del Tasta Sant Quirze

Tot preparat per a aquesta mostra gastronòmica del 6 a l’11 de juny


Nova edició del Tasta Sant Quirze

Sant Quirze del Vallès celebra novament la seva Setmana Gastronòmica. Del 6 a l’11 de juny tindrà lloc una nova edició del Tasta Sant Quirze. Una iniciativa ja consolidada al municipi que després de la pandèmia ha recuperat la seva presencialitat i que compta amb la participació dels restauradors locals. L’objectiu és donar a conèixer els establiments del poble i els productes de qualitat que elaboren, alhora que es fomenta la participació i la identitat de poble.

Tasta SQV, l’acte central

L’acte central tindrà lloc dissabte 10 de juny al parc de les Morisques. A partir de les 20 hores hi haurà diferents estands que oferiran sopar a base de tapes variades. Els preus de les tapes oscil·laran entre els 3 i els 6 euros, amb una àmplia varietat de freds, calents, innovadors, tradicionals... adaptats a tots els gustos!

En aquesta ocasió també s’hi podran trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17h i fins que finalitzi el Tasta oferiran els seus productes i/o serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars.
Podeu consultar els menús i propostes de dissabte en aquest enllaç.

Tast de vins i cerveses

Aquest proper dimarts 6 de juny comença la programació amb un Tast de vins al pati de la Casa Pintor Vila Puig. Casa Marieta organitza l’esdeveniment, guiat pel seu sommellier. L’aforament serà limitat, per la qual cosa cal reservar les entrades a l’establiment de Casa Marieta, presencialment. El preu del tast és de 6 euros.
L’endemà, el 7 de juny el pati de la Biblioteca Marcel Ayats acollirà el Tast de cerveses, de la mà de La Lila i Pa i Punt, que oferiran un Beer Garden amb les cerveses La Julita i Hoppit. Hi haurà música, menjar i beure. La proposta començarà a les 19 hores, i a les 20h hi haurà cata de cerveses a càrrec d’en German, el cerveser de Hoppit. L’aforament serà el limitat del recinte.
Finalment, dijous 8 de juny s’organitza un Tast de vins al celler de Can Barra. El Niu del Mussol i Lossum preparen aquesta iniciativa, que comptarà amb una actuació musical també.
Els tiquets s’adquiriran el mateix dia del tast, a l’entrada principal a un preu de 6 euros.

Vermuts musicals

Per a la cloenda del Tasta SQV, alguns establiments oferiran un vermut especial el diumenge amb música ambiental a les seves terrasses.

Podeu consultar el programa en el document pdf relacionat en aquesta notícia.