Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Nova sessió del Consell d’infants

Durant la reunió es van compartir diverses propostes i consultes


Nova sessió del Consell d’infants

El Consell d’Infants es va reunir novament el passat dimarts a la sala Salut Pastor. Tots els seus integrants van tenir ocasió de compartir informacions i posar sobre la taula diversos aspectes relacionats amb el treball a les aules.
La sessió va començar amb una dinàmica per trencar el gel. Seguidament, es va repassar el treball a les aules i el retorn amb els respectius companys/es del treball al Consell.

L’ordre del dia també va incorporar la decisió de crear un vídeo propi per explicar què és el Consell, així com la presentació de les diferents propostes de logotips.
L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, va participar de la sessió, fent un retorn als infants de les diferents peticions vinculades als espais públics que s’havien fet en consells anteriors, així com la programació d’activitats.

Els propers dies consellers i conselleres faran una ruta per diversos espais com el centre cívic Can Feliu, la pista de Vallsuau, la Biblioteca, el parc de la Betzuca, l’skate parc i el Centre de Formació d’Adults l’Olivera, tot fent una ruta i coneixent aquests racons. A més, hauran de traslladar a les aules el desenvolupament d’aquesta darrera sessió i propostes per al nou vídeo.