Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut

Noves xerrades del cicle Creixem en família

Inscriu-te a les sessions orientades a acompanyar noves realitats familiars i a promoure el desenvolupament educatiu


Noves xerrades del cicle Creixem en família

El servei de Joventut organitza dues noves sessions orientades a les famílies i emmarcades en el cicle Creixem en Família.
D’una banda demà, 10 de maig, tindrà lloc el monogràfic: Totes som família!. Es tracta d’una trobada per compartir la diversitat familiar i situar les famílies en la construcció del seu paper. La sessió s’orienta a persones amb noves realitats familiars, com adopcions, monoparentals o monomarentals, reconstruïdes, LGTBIQ+, interculturals, etc, amb fills i filles majors de 10 anys.
Les places són limitades i cal inscriure’s en aquest enllaç.
El monogràfc serà al centre cívic Can Feliu de 18 a 20 hores. 

La germandat i la mirada sistèmica

La germandat, els conflictes, la gelosia i el repte de compartir l'amor dels pares són qüestions que ens angoixen com a família. Cada fill i filla té unes necessitats diferents. Quin paper juga cada persona dins del sistema de la família? Com gestionem la convivència? L'ordre d'arribada a la vida aporta talents i encàrrecs diferents a cada germà. La sessió del proper 17 de maig abordarà com es pot crear un ordre dins d'aquesta complexitat. Editat a 18 de maig: Aquesta xerrada s'ha traslladat al 7 de juny.
La trobada també serà de dues hores, a partir de les 18 hores a Can Feliu i podeu gestionar la vostra inscripció aquí.

#editat 10 de maig: La xerrada de La germandat i la mirada sistèmica ha estat suspesa#.

Recordem que Creixem en família ofereix monogràfics i cicles de tallers adreçats a famílies amb fills i filles a la pubertat i/o adolescència. Els tallers són un espai on facilitar l'intercanvi, la reflexió i l'adquisició d'eines i estratègies per a l'acompanyament dels fills i filles en el seu procés de creixement.