Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

Obertes les inscripcions a la Cursa popular i a la Matinal esportiva de Festa Major

Ja podeu tramitar la vostra participació en aquestes propostes per al 2 i 3 de setembre


Obertes les inscripcions a la Cursa popular i a la Matinal esportiva de Festa Major

Ja estan obertes les inscripcions a la Cursa Popular Solidària de Festa Major que se celebrarà el 3 de setembre. La participació es pot tramitar en aquest enllaç fins al 31 d’agost, omplint el formulari relacionat. En cas de necessitar ajuda per fer-ho, us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana d’acord amb l’horari del servei. També us podeu inscriure el mateix diumenge de 8 a 9 hores al lloc de sortida (av. Pau Casals, darrera l’Ajuntament).

Recordeu que la inscripció a aquesta cursa és gratuïta, tot i que enguany torna a tenir caire solidari. Tothom que participi podrà portar, en el moment de recollir el seu dorsal, llet o oli, que es destinaran a les famílies més necessitades de Sant Quirze i Les Fonts.

Els dorsals es podran recollir el dissabte 2 de setembre al punt d’informació que hi haurà ubicat al parc de les Morisques, de les 10 del matí a les 14 hores, i de 18 a 20h. També es poden aconseguir el mateix dia de la cursa, a la zona de sortida, a partir de les 8 del matí.

Matinal esportiva

Avui també s’obren les inscripcions a les diferents activitats de la Matinal esportiva, que tindrà lloc el dissabte 2 de setembre. Aquestes es poden gestionar en aquest enllaç, omplint els formularis que hi trobareu adjunts. En alguns casos, cal fer-ho, com indica el formulari, en el web del club relacionat.

Les activitats que requereixen d'inscripció són:

. Tennis taula.

. Bàsquet 3X3.

. Handbol 3X3.

. Voleibol 4X4.

. Futbol 3X3.

. Crossfit.

Així mateix, igual que en el tràmit de la Cursa, si necessiteu ajuda per fer la gestió us podeu adreçar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament.