Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Obertes les inscripcions a la Rua del Carnestoltes

Ja podeu fer el tràmit per participar en aquesta festa el proper 10 de febrer


Obertes les inscripcions a la Rua del Carnestoltes

Des d’avui ja es poden presentar les sol·licituds per inscriure’s a la Rua de Carnestoltes d’enguany. El tràmit us permetrà sol·licitar la inscripció en qualsevol de les seves modalitats.
El Carnestoltes es celebrarà el proper dissabte 10 de febrer. La rua començarà a les 18 hores a l’av. Camí del Mas.
En totes les modalitats, els i les menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats/des d’una persona major d’edat durant tot el recorregut.

En cas de participants d’edat compresa entre els 14 i els 18 anys que no vagin acompanyats/des d'una persona major d'edat, cal que adjuntin, al formulari d'inscripció en línia, el model d’autorització per a menors de 18 anys.

Una vegada us hagueu inscrit, rebreu un dorsal identificatiu, segons ordre d’inscripció, que haurà de ser visible durant tot el recorregut de la Rua.

Només s’apuntarà el nom d’un representant del grup o comparsa, i se li donarà un número que inclourà a tots els membres del grup.
El tràmit finalitza el proper 23 de gener.

Parades de botifarres
La pl. Anselm Clavé serà l’escenari de les parades amb venda de botifarres. Per poder participar en aquesta categoria caldrà apuntar-s'hi al tràmit d'Autorització d’ocupació de la via pública amb una parada de venda de botifarres.