Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Obertes les preinscripcions a l'Escola Municipal de Música de Can Barra

Ja podeu gestionar la vostra sol·licitud als diferents programes fins al 8 de maig


Obertes les preinscripcions a l'Escola Municipal de Música de Can Barra

Avui s’ha obert el termini de preinscripció a l’Escola Municipal de Música de Can Barra.
Les persones interessades a inscriure’s en qualsevol de les opcions formatives del centre cal que omplin la sol·licitud, i la lliurin presencial o telemàticament. El termini màxim per fer-ho és el proper 8 de maig. Trobareu el detall del tràmit aquí.

Recordem que el centre ofereix diferents programes, orientats a tot tipus de públic i edats. En aquest sentit, s’oferten formacions com Música en Família i petits (0-3 anys); Iniciació a la Música (4 a 7 anys); Programes Bàsics 1, 2, 3 i 4 (a partir de 8 anys, adults inclosos); Programes Avançats (a partir de 12 anys, adults inclosos); així com classes magistrals i iniciació a l’instrument. Totes aquestes opcions es podran indicar en el formulari de sol·licitud que cal incloure en el tràmit.

L’Escola
Recordem que l’Escola de Música Municipal Can Barra és una Escola de Música de titularitat pública que ofereix ensenyament musical no-reglat, i gestionada directament pel propi l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a través del Servei d'Educació des de finals del 2022.

Des de l’Escola s’ofereix un ensenyament musical de qualitat, dirigit a infants, joves, adults i gent gran, que desitgin rebre una formació musical bàsica o complementària. Amb la finalitat d’apropar l’educació musical i cultural a tots els públics, des del centre es desenvolupen diverses activitats, tallers i propostes, pensats perquè tothom en pugui gaudir independentment del nivell que tingui, i amb varietat d'itineraris formatius.

L'objectiu és doncs que l'Escola formi part del teixit sòciocultural de Sant Quirze del Vallès, i actuï com a eix vertebrador de la oferta musical i artística del poble, amb la finalitat principal de fer-los un bé accessible per a tothom.