Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Via Pública

Obres de la canonada d’Aigües Ter Llobregat

L’actuació comporta afectacions en tres punts al llarg del torrent de la Betzuca i can Canals


Obres de la canonada d’Aigües Ter Llobregat

L’empresa Aigües Ter Llobregat (ATL) està realitzant les obres de millora de la canonada d’abastament d’aigua potable que connecta la planta del Ter amb la zona del Llobregat entrant al terme de Sant Quirze pel dipòsit de can Llobateres. L’actuació segueix el traçat del torrent de la Betzuca i surt pel polígon de can Canals. Aquests treballs tenen l’objectiu de reduir els temps de reparació en cas de trencaments o fuites i afecten tres punts al llarg del recorregut:

- Camí de la riera de can Poncic i camí del Mig: aquí es duen a terme dues actuacions (actuació 1 i actuació 2). En primer lloc es modifiquen elements dins de l’arqueta existent i, en segon, es modifica el tub de desguàs cap a la riera. Per realitzar aquests treballs s’ha hagut d’excavar una rasa que ha afectat el camí de la riera amb un pas alternatiu que es restablirà en breu per deixar-lo en les condicions originals.

- Talús del carrer de Joaquim Rodrigo: es construeix un nou pou de desguàs (actuació 3), que consistirà en l’excavació del terreny del talús que s’ha delimitat i puntualment es realitzarà una rasa per creuar el camí de la riera per col·locar la canonada. En aquest punt es cobrirà i senyalitzarà la rasa per garantir en tot moment el pas de vianants i bicicletes.

- Passeig del Colomer al pont de los Rosales: s’efectuarà una modificació interna de l’arqueta existent sense afectar l’espai exterior (actuació 4).

Les obres es realitzaran durant les properes setmanes i s’espera que s’allarguin durant un mes i mig aproximadament.

fotos