Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Onze al Teatre i el Club Social Salut Mental de Gràcia estrenen nova obra

"El Petit Príncep, històries viscudes" es pot veure els dies 27 i 28 de maig a Barcelona


Onze al Teatre i el Club Social Salut Mental de Gràcia estrenen nova obra

Els propers dies 27 i 28 de maig la companyia Onze al Teatre de Sant Quirze i el grup Club Social Salut Mental Gràcia estrenen “El Petit Príncep, històries hiscudes”, una espectacle de teatre inclusiu en què fa molts mesos que treballen. L’estrena tindrà lloc al Cercle de Gràcia (c/ Santa Magdalena 12, Barcelona).
L’obra està dirigida per Laia Ferragut, amb música de Miquel Borlan i dramatúrgia d’Òscar Constantí, en el qual també hi han col·laborat entitats i organitzacions com El Cor Canta, Magalius, El Cercle de Gràcia, el Servei Prelaboral Salut Mental Gràcia, Colectivo Parapente o Baula Escènica.

Aquesta obra no hauria estat possible sense el suport i la complicitat de grans referents de l’àmbit artístic i creatiu: els germans Castells i Planas, que han dissenyat l’escenografia; l’humorista, il·lustrador i membre d’El Tricicle, Paco Mir, que ha creat el cartell de l’espectacle; i l’actriu Mont Plans que ha realitzat l’assessorament artístic i de producció.

Una seixantena de persones, amb i sense diagnòstic de trastorn mental, formen part d’aquesta producció que parla de diversitat i d’inclusió, que treballa per una societat lliure d’estigmes i que ha estat possible gràcies al treball en xarxa i la cooperació comunitària.

Després de l’èxit aclaparador del musical “La Nit de Sant Joan”, estrenat l’any 2019, la companyia de teatre del Club Social Salut Mental Gràcia s’endinsa en aquesta obra sorprenent, que no deixarà ningú indiferent i on el públic hi té molt a veure.

El preu de les entrades és de 9€, fent la compra anticipada, i de 10€ a taquilla el mateix dia de l’espectacle. L’aforament és limitat i les entrades ja estan disponibles. Les podeu adquirir en aquest enllaç. L’espectacle és recomanat a partir de 12 anys.