Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La participació registrada a Sant Quirze del Vallès a les 18 h cau prop de 9 punts

Un total de 6588 veïns i veïnes s'han apropat a les urnes fins ara, un 8,91% menys que a les municipals de fa 4 anys


La participació registrada a Sant Quirze del Vallès a les 18 h cau prop de 9 punts

A dues hores del tancament dels locals electorals, la participació registrada a Sant Quirze del Vallès en aquestes eleccions municipals és  del 42,97 %, prop de 9 punts més baixa que en els darrers comicis d’ara fa 4 anys, però molt a prop de la de 2015, quan a les 18 h havia votat el 42,60% de l'electorat.

En total, al municipi han votat 6588 persones de les 15.331 convocades. La jornada electoral segueix amb total normalitat des de la constitució de les meses, aquest matí a les 9. 

Recordem que els 7 locals electorals estaran oberts fins les 20 hores perquè la ciutadania pugui exercir el seu dret a vot.


Són els següents: 

  • Masia Can Barra
  • Casal Serra de Galliners
  • Escola Lola Anglada
  • Escola Onze de Setembre
  • La Patronal (Sala Salut Pastor)
  • Centre Cívic Torre Julià
  • Biblioteca municipal

A partir de les 20 hores, es podran conèixer les dades finals de participació i, seguidament s'iniciarà l’escrutini que es podrà seguir en directe a través de www.santquirzevalles.cat/escrutini

Ràdio Sant Quirze emetrà un programa especial de cobertura de la jornada electoral  a partir de les 20.30 hores que es podrà seguir  en antena al 90.9 FM, o en línia a www.radiosantquirze.cat

L'Ajuntament també oferirà la informació del resum de la jornada en aquest web corporatiu i a les xarxes socials municipals: 

Telegram https://t.me/avisosSQV

Instagram https://www.instagram.com/ajsantquirze/

Twitter https://twitter.com/ajsantquirze

Facebook https://www.facebook.com/santquirzevalles

Podeu consultar tota la informació i detalls sobre les eleccions municipals 2023 a Sant Quirze del Vallès, en aquest enllaç.