Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Portes obertes a les escoles d'Adults i de Música municipals

El proper dissabte 27 d'abril els centres explicaran els projectes que desenvolupen i com funcionen


Portes obertes a les escoles d'Adults i de Música municipals

El proper dissabte 27 d’abril s’organitzen les sessions de portes obertes de l’Escola Municipal d’Adults l’Olivera i l’Escola Municipal de Música Can Barra. Els equipaments s’obriran a la ciutadania d’11 a 13 hores. L’objectiu de la iniciativa és donar a conèixer els centres, la seva oferta educativa i els projectes que es desenvoluparan durant el curs.

Les persones que assisteixin a les portes obertes de l’Escola de Música podran conèixer la seva organització i els diferents cursos que s’hi organitzen mitjançant una presentació. Seguidament, podran moure’s lliurament per l’equipament per conèixer els diferents espais on es treballa.

En relació a l’escola d’adults, a totes les aules hi haurà un professor/a per explicar en què consisteixen els ensenyaments. També tindrà preparada una activitat perquè les persones interessades puguin fer un tastet d’aquell aprenentatge.
L’artista convidat d'aquest curs, el Ramon Bru, també serà a l'escola per explicar les seves obres.
En definitiva, la jornada esdevindrà una oportunitat per conèixer el funcionament dels estudis que ofereix el centre.

L’Ajuntament recorda que per a qualsevol consulta sobre el procediment de preinscripció educativa les famílies es poden dirigir a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME). Aquest servei es presta a les oficines del servei d’Educació:

Av. Pau Casals, 72
Horari: de dilluns a divendres de 8 a 15h
Telèfon: 937216800
ome@santquirzevalles.cat
educacio@santquirzevalles.cat

El CFA l'Olivera és un centre de formació de persones adultes de titularitat municipal. Té com a missió l’aprenentatge al llarg, ample i profund de la vida a persones majors de 18 anys (excepcionalment a partir dels 16). És un lloc on es pot adquirir i millorar els coneixements, les competències i les aptituds per tal de contribuir al desenvolupament personal i social; per esdevenir ciutadans amb esperit crític, responsables, solidaris, respectuosos amb els altres i amb l’entorn, així com a garants dels valors i la cultura democràtica.

L’Escola de Música Municipal Can Barra és una Escola de titularitat pública, catalana, que ofereix ensenyament musical no-reglat, i gestionada directament pel propi l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a través del Servei d'Educació des de finals del 2022.
Des de l’Escola s’ofereix un ensenyament musical de qualitat, dirigit a infants, joves, adults i gent gran, que desitgin rebre una formació musical bàsica o complementària. Amb la finalitat d’apropar l’educació musical i cultural a tots els públics, des del centre es desenvolupen diverses activitats, tallers i propostes, pensats perquè tothom en pugui gaudir independentment del nivell que tingui, i amb varietat d'itineraris formatius.
L'objectiu és doncs que l'Escola formi part del teixit sociocultural de Sant Quirze del Vallès, i actuï com a eix vertebrador de la oferta musical i artística del poble, amb la finalitat principal de fer-los un bé accessible per a tothom.