Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Portes obertes a l'Escola Municipal de Música de Sant Quirze

Els propers 21 i 23 de març l'equipament obre les portes per donar a conèixer el seu projecte i instal·lacions


Portes obertes a l'Escola Municipal de Música de Sant Quirze

L’Escola Municipal de Música obre les seves portes els propers dies 21 i 23 de març. L’equipament dona a conèixer tant les instal·lacions com el seu funcionament a les famílies interessades.
Demà dimarts i també dijous, la programació prevista començarà a les 17.30 hores amb la presentació del programa educatiu per l’alumnat de 0 a 7 anys. A les 18.30h es farà per a l’alumnat de 8 a 12 anys i, finalment, a les 19.30 hores per als majors de 12 anys i persones adultes.
Les dates de preinscripció són del 24 d’abril al 8 de maig. Seguidament, la matriculació tindrà lloc del 17 de maig al 2 de juny.

L’Escola
L’Escola Municipal de Música de Sant Quirze centra el seus objectius en la formació integral de les persones. Per això, entén la música com una eina de desenvolupament personal i de relació. L’oferta musical és molt àmplia i contempla la formació en tots els instruments clàssics, moderns antics i tradicionals, fomentant la pràctica de conjunt en tots els estils musicals.
L’EMMSQV treballa en col·laboració amb els centres educatius i culturals del municipi creant sinèrgies i intercanvis, organitzant concerts i actuacions a la pròpia escola i al poble.
A més, ofereix tallers temàtics que amplien la seva línia pedagògica.