Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Renaldo & Clara protagonitzaran la festa de presentació del Festival Embassa't

L’esdeveniment, inicialment previst als exteriors de Can Barra, es durà a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal a causa de la previsió de pluja


Renaldo & Clara protagonitzaran la festa de presentació del Festival Embassa't

El Festival de música Embassa't celebra la seva 15a edició amb 3 festes de presentació prèvies al festival i la segona serà aquest divendres 12 de maig a Sant Quirze del Vallès. El plat fort serà el concert de Renaldo & Clara, el grup lleidatà amb la música indie pop catalana més actual presentant el seu nou disc "La boca aigua". L’acte comptarà amb l’actuació d’un teloner, Lexias, a les 20.30 h, i Renaldo & Clara començaran a les 21.15 h.

L’esdeveniment, inicialment previst als exteriors de Can Barra, es durà a terme a la Sala Josep Brossa de la Patronal a causa de la previsió de pluja. Les entrades tenen un preu de 10€ i de 5€ si teniu l'abonament del Festival. Les entrades es poden aconseguir a http://dice.fm.

Festival Embassa't 
Des del 2009 i durant els últims anys, l’Embassa't, el festival de música independent del Vallès, s’ha convertit en el punt de trobada imprescindible pels amants del pop-rock, la música urbana i l’electrònica en directe. Aquest 2023, l’Embassa't se celebrà els propers 19 i 20 de maig a l’amfiteatre del Parc Catalunya de Sabadell.