Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Reserva les teves entrades aquesta Festa Major!

Des d’avui ja es poden gestionar les activitats que requereixen d’aquesta gestió prèvia per aforament limitat


Reserva les teves entrades aquesta Festa Major!

Algunes propostes de Festa Major requereixen reserva prèvia d’entrades. De d’avui dilluns ja es poden fer aquestes gestions, en línia, a entrades.santquirzevalles.cat.

D’una banda, les persones interessades a assistir a l’espectacle familiar “Festa Major: Sona la llum!” del proper divendres 1 de setembre, poden reservar l’entrada en aquest enllaç. Hi ha dues sessions disponibles, una a les 16h i una altra a les 17.30 hores.
Una altra de les propostes que trobareu a Entràpolis és la projecció de cinema CODA-Los sonidos del silencio, organitzada per l’Ajuntament i l’Ateneu del Món. Aquesta serà dissabte 2 de setembre a les 19 hores i podeu reservar aquí.
Pel que fa als concerts, el de la Bella Quirze Band és un tradicional de Festa Major i si voleu assegurar el vostre seient per diumenge 3 de setembre a les 19.30 hores, trobareu l’activitat en aquest enllaç. El mateix dia, però a les 18 hores, podeu assistir al concert de la Societat Coral Il·lustració Artística. Reserveu aquí la vostra entrada.

Activitats juvenils
El servei de Joventut Canya Jove organitza dues activitats per Festa Major que també requereixen de reserva. Ja fa setmanes que es troben obertes. Es tracta del concert Pool Party de divendres, amb les entrades exhaurides, i de l’ scape room de carrer “Missió Espacial” de dissabte 2 de setembre. En aquest, veureu que encara podeu reservar diferents horaris.

Inscripcions
A banda de les entrades, cal recordar que algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia. És el cas de la Reparatruck, que visitarà l’av. Camí del Mas el 2 de setembre a partir de les 10.30 hores.
Cal inscriure’s també per poder participar en la II Baixada d’Andròmines, dissabte a les 12.30 hores.
Així mateix, si el que voleu és participar a la Cursa d’Orientació per la Serra de Galliners, podeu fer inscripció prèvia, tot i que no és necessari, però agilitzareu el tràmit omplint abans el formulari en línia.
I un darrer apunt per als infants interessats en l’activitat de Little Chef de diumenge al parc de les Morisques: també cal inscripció prèvia i la podeu fer en aquest enllaç.
Per contra, en el cas del Concurs d’Entrepans, les inscripcions es faran el mateix dia del concurs.

Finalment, no oblideu que des de dilluns 21 ja estan obertes les inscripcions tant a la Matinal Esportiva com a la Cursa Popular Solidària.