Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

S’obre el termini per sol·licitar el vot per correu a les eleccions al Parlament

Fins al 2 de maig es pot realitzar el tràmit tant en línia com presencialment a Correus


S’obre el termini per sol·licitar el vot per correu a les eleccions al Parlament

Des d’avui ja es pot sol·licitar el vot per correu. Les persones electores residents a l’estat que estiguin interessades a emetre el vot per correu podran fer-ho fins al 2 de maig.

Qui pot votar per correu?
• Pot votar per correu l'electorat que prevegi que el dia de la votació no es trobi al municipi.
• També els votants, que per malaltia o incapacitat física, no poden presentar-se al local de votació.
• Els i les electores que viatgin temporalment a l'estranger poden sol·licitar l'enviament de la documentació per al vot per correu al domicili de l'estat indicant aquest fet.

Sol·licitud en línia del vot per correu
Els electors residents a l'estat poden sol·licitar el vot a través de la pàgina web de Correus (www.correos.es), sense haver d'acudir en persona a una oficina postal.
Sol·licitud del vot per correu presencial (oficines)
S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte.

Consideracions i més informació
Tingueu en compte que, si sol·liciteu el vot per correu, no podeu votar personalment a la mesa electoral el 12 de maig, dia de la celebració de les eleccions autonòmiques a Sant Quirze.

Per ampliar informació, pots contactar amb les Oficines de Correus, com la ubicada al nostre municipi, a l'Av. d'Ègara, 7 (937212316).

Trobareu tots els detalls a l’apartat d’eleccions al Parlament de Catalunya i concretament, a l’àmbit del vot per correu.