Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gent Gran

Sant Jordi per a tothom

Un castell al Casal Serra de Galliners i activitats a la Residència Assís, algunes de les iniciatives d’aquest matí


Sant Jordi per a tothom

Un castell imponent amb siluetes de la llegenda de Sant Jordi presideix des d’aquest matí el Casal Serra de Galliners. L’obra és autoria de Ramon Luengo qui, amb la col·laboració de la Manuela i la Pilar Mateos, la Carme Salvat i l’Andrea Sutilo, ha aconseguit reproduir aquesta fortalesa al més mur estil de la jornada que se celebra avui. La construcció està tota treballada amb porexpan i pintada a mà. A més, el Sant Jordi, el drac i la princesa, es persegueixen gràcies a un sistema de motor que s’hi ha amagat.

El castell estarà exposat a la sala de lectura del Casal fins al 28 d’abril, per tal que tota la ciutadania pugui veure’l.

Residència Assís

Les persones residents a l’Assís han gaudit avui també d’una matinal ben especial. La coral Veu de Dones ha fet un petit concert a l’auditori, amb peces tradicionals que han emocionat els més grans. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, acompanyada per les representants del Consell de Gent Gran, han visitat avui el centre per gaudir plegades de la programació.

Als exteriors de la residència s’hi ha col·locat parades de llibres i roses, en el marc d’un ambient especialment festiu.

fotos