Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Sant Quirze acollirà una jornada tecnològica adreçada a empreses de la construcció

Els participants podran conèixer com la tecnologia 4.0 pot fer el procés productiu més àgil, coordinat i eficient


Sant Quirze acollirà una jornada tecnològica adreçada a empreses de la construcció

Sant Quirze del Vallès acollirà el pròxim 21 de novembre la jornada (R)evolució digital entre els industrials de la construcció adreçada a empreses de la construcció que mostrarà les oportunitats de la integració tecnològica en aquest sector.

L’objectiu de la jornada és posar novament en valor les solucions de la indústria 4.0, es a dir, la que aposta per la digitalització i automatització de processos per augmentar l’eficiència, la productivitat i l’agilitat.

El perfil d’empreses convidades són totes aquelles manufactureres que intervenen en la construcció d’edificis: fusteria, pladur, sistemes de ventilació, tancaments d’alumini i metàl·lics, fabricants de panys, portes, finestres, terres o rajoles, entre d’altres.

L’acte es celebrarà al Barcelona Moda Centre de les 9.15 a les 12.00 h i s’emmarca en el projecte supramunicipal Open Industry, liderat des de Sant Quirze del Vallès i amb la participació dels ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès i la Diputació de Barcelona.

Les empreses que estiguin interessades a participar-hi, poden inscriure’s gratuïtament al següent enllaç: Inscripcions jornada