Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Sant Quirze acull aquests dies estudiants alemanys

L'intercanvi l'han fet amb l'alumnat de l'Institut Salas i Xandri


Sant Quirze acull aquests dies estudiants alemanys

Un total de 33 alumnes alemanys del municipi de Karlsruhe conviu aquests dies amb l’alumnat de la mateixa edat de l’Institut Salas i Xandri. L’intercanvi s’allarga tota aquesta setmana i respon al que durant el mes de març van fer els nois i noies santquirzencs a la ciutat alemanya. Els joves dormen amb famílies del municipi que els han acollit.

Durant la jornada d’avui han tingut ocasió de conèixer la història i tradició del municipi, visitant la Masia de Can Barra, les vinyes i el celler. L’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, els ha donat la benvinguda aquest matí als exteriors de Can Barra, explicant-los que es trobaven a l’Escola Municipal de Música, i el que aquest edifici suposa per a la història del poble.

La visita ha continuat de la mà de la tècnica de Medi Ambient, qui els ha acompanyat a les vinyes, tot fent un ampli recorregut.
Els joves tenen amb aquest intercanvi l’oportunitat de compartir experiències i, sobretot, de practicar l’anglès, llengua vehicular de la seva comunicació.