Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze dona avui la benvinguda a la Festa Major

La plaça d’Anselm Clavé acull aquest vespre el tradicional ball del fanalet amb l’actuació de la Big Barra Band


Sant Quirze dona avui la benvinguda a la Festa Major

El municipi donarà avui el tret de sortida a la Festa Major amb l’acte de Benvinguda. La plaça d’Anselm Clavé acollirà a les vuit del vespre aquest acte obert a tota la ciutadania.

En primer lloc l’alcaldessa, Elisabeth Oliveras, pronunciarà el tradicional discurs de benvinguda, per donar pas seguidament a l’actuació de la Big Barra Band. Un repertori que acollirà, com a protagonista, el tradicional ball del fanalet. De fet, l’Ajuntament facilitarà un fanalet a totes les persones assistents, de manera que puguin ballar al ritme de la música, tot recordant les tradicions passades.

Cal remarcar també que la ciutadania assistent a l’acte de benvinguda podrà gaudir d’un refrigeri durant el mateix.

Exposicions

Prèviament a la benvinguda, el parc de les Morisques acollirà la inauguració de l’exposició “Un poble entre vinyes. 40 anys de la Festa del Most”. El Grup d’Investigació i Història de Sant Quirze presenta enguany aquesta mostra per recordar en imatges una de les festes més emblemàtiques del poble. Serà a les 19.15 hores i està organitzada pel GIHSQ.

De fet, ja ahir es va inaugurar una altra exposició, emmarcada en la programació de Festa Major. Es tracta de la XII Mostra col·lectiva d’Art i VII mostra temàtica “Sant Quirze en detall”. El Grup TT va presentar al Casal de Cultura més de 40 obres elaborades en olis, dibuixos a carbó, grafit i pastel, aquarel·les i acrílics, que es podran veure durant els dies de Festa Major i també el dia 11 de setembre. Podeu veure les fotografies de l’acte d’inauguració en aquest enllaç.

Segueix la festa!

Recordeu que podeu consultar la programació de Festa Major al detall al blog de Festa Major a: https://festamajor.santquirzevalles.cat. En aquest espai trobareu les activitats que s’organitzen cada dia, així com aspectes relacionats amb la mobilitat i amb l’objectiu de gaudir d’una festa segura, entre altres.

També podeu seguir-la a les xarxes socials:

Twitter: @ajsantquirze
Facebook: facebook.com/santquirzevalles
Instagram: @ajsantquirze
Telegram: t.me/avisosSQV

L’endemà de les activitats, al web municipal trobareu les fotografies de la jornada i la crònica dels actes. Així mateix, al canal de Youtube de l’Ajuntament podreu veure els vídeos amb el més destacat de cada dia i al Flickr de l'Ajuntament els àlbums de fotos.
I recordeu que podeu seguir i compartir la festa amb l'etiqueta #SQVdeFesta.