Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura Actualitat

La Cavalcada en cas de pluja

Si les condiciones meteorològiques ho permeten, la Cavalcada es mantindrà amb normalitat


La Cavalcada en cas de pluja

La nit més esperada de l'any per tots els nens i nenes és a punt d'arribar. Si les condicions meteoreològiques ho permeten, la Cavalcada es desenvoluparà aquesta tarda amb total normalitat. 

La novetat d’enguany és que, amb una voluntat de ser més a prop dels nens i nenes, els Reis han manifestat que volen fer una part de la cavalcada a peu. La seva arribada serà, com és habitual, a l’estació dels FGC a les 17.30 h.

A continuació, seran portats a l’inici de la cavalcada, que començarà a l’avinguda Camí del Mas, seguirà per la rambla Lluís companys fins la plaça 14 d’abril i, tot seguit, enfilarà de nou la rambla Lluís Companys fins al carrer Vallcorba. Al final d’aquest carrer, baixaran de les carrosses i iniciaran el recorregut a peu per l’avinguda Pau Casals, des del carrer Ú d’octubre. Ses majestats aniran caminant fins a la plaça Anselm Clavé, on es farà l’adoració del Pessebre Vivent de la Parròquia i recolliran les cartes dels infants que encara no les hagin lliurat. Durant el lliurament de cartes es farà una cua especial per als infants amb necessitats especials. El nucli de les Fonts també gaudirà de la seva Cavalcada. 

RECORREGUT CAVALCADA REIS SANT QUIRZE

cavalcada_reis_sqv.jpg

Arribada a l'Estació a les 17:30h

Recorregut
La cavalcada començarà per l'avinguda Camí del Mas i continuarà per la rambla Lluís Companys, plaça 14 d’abril, rambla Lluís Companys, carrer Vallcorba

Recorregut a peu
A continuació, els Reis seguiran el seu recorregut a peu per l'avinguda Pau Casals. Un cop acabat el recorregut, els Reis faran l’adoració al Pessebre Vivent de la Parròquia i recolliran les cartes dels infants a la plaça d'Anselm Clavé. Durant el lliurament de cartes hi haurà una cua directa per als infants amb necessitats especials

PLA B EN CAS DE PLUJA

En cas de pluja forta, pot veure's afectat el tram a peu, previst a l'av. de Pau Casals, i la recepció, prevista a la plç. d'Anselm Clavé, es traslladaria a la Patronal. L'entrada es faria per Pau Casals, a partir de les 19.30 hores i tant el lliurament de la clau per part de l'Alcaldessa com la recollida de cartes, es farien a la sala Josep Brossa de l'equipament.

En relació al Pessebre, aquest no es veurà afectat, i es desenvoluparia amb normalitat tot i la pluja.

CAVALCADA A LES FONTS

Pel que fa a les Fonts, donat que la comitiva es desplaça en trenet i la recepció és al pavelló, el desenvolupament de la Cavalcada no es veurà afectat. Recordem que els Reis i arribaran a les 18 hores, i sortiran de la plaça de Manuel Mañas. El recorregut serà el següent:

Sortida: 18 h plaça Manel Mañas

Recorregut
 Plaça Manuel Mañas, carrer Roma, c. Sant Agustí, c. Lola Anglada, c. Caterina Albert, c. Santa Teresa, c. Nostra Senyora del Roser (arribats a l’església faran l’adoració del pessebre de la parròquia), c. Església, passeig de la Riera, c. Baix Riera, c. Santa Anna, passeig Ferrocarril, c. Santa Rosa, c. Josep Mitats i Pista Poliesportiva.

Finalment, a la pista poliesportiva de les Fonts, els Reis recolliran la carta dels nens i les nenes que ho desitgin i hi haurà una xocolatada per a totes les persones assistents.

Consells de seguretat

Durant la Cavalcada, l’Ajuntament demana que es segueixin unes normes de seguretat, de manera especial al pas de les carrosses. És molt important quedar-se sempre darrere les tanques, evitar agafar caramels que quedin al pas de les carrosses i es demana no creuar pel mig ni de les carrosses ni tampoc, durant el recorregut a peu. També es demana no empènyer per accedir a una zona, si el punt on us volíeu situar està molt ple, busqueu-ne un altre. Si aneu amb infants, expliqueu-los els riscos, què han de fer si es perdessin i també com evitar els perills al pas de les carrosses. No deixeu que els menors pugin a cap objecte per veure-hi millor. Prepareu una fitxa o polsera amb les seves dades i telèfon de contacte i feu que la portin en un lloc visible per si es perden. Si trobeu un menor perdut acompanyeu-lo a la Policia.
En cas d’emergència, aviseu al personal municipal o truqueu al 112.

fotos