Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze gaudeix de Sant Jordi

Llibres, roses i música protagonitzen la jornada d'avui


Sant Quirze gaudeix de Sant Jordi

Diverses iniciatives protagonitzen aquest matí de Sant Jordi a Sant Quirze.
Els infants d’I4, I5, 1er i 2on de primària dels centres educatius del poble s’han desplaçat fins al complex esportiu, a la pista annexa, per gaudir de l’espectacle “Una carretada de contes”, de la companyia “La Guilla Teatre”. La representació s’ha ofert a les 9.30h per a l’alumnat dei cicle inicial, i a les 11h per als infants de cicle infantil.

escoles.jpg

Altrament, avis i àvies estan gaudint també de la Diada i ho fan en diferents espais. D’una banda, al Casal d'Avis Serra de Galliners, avui decorat amb un castell i unes roses ben artesanes. Tothom que ha passat, fins les 13h, ha recollit llibre i rosa.

casal.jpg

Cal remarcar que avui també l’Associació del Casal d'Avis organitza el tradicional dinar de Sant Jordi, a partir de les 13.30 hores. Hi haurà sobretaula amb música i ball per a tothom.

Un altra de les tradicions que s’ha mantingut avui ha estat la de la Residència Assís. La coral Veu de dones i la de la residència han interpretat el tema “Coti per coti”, conjuntament. Abans però, els i les membres de la coral del centre han posat veu a un ampli repertori de cançons d’amor. També hi ha hagut temps per a la lectura de poesies, algunes pròpies de les persones residents i altres d’autors/es ben coneguts.

residència.jpg

Avis i àvies de la residència han elaborat aquests dies llibres de pelfa i un mural de Sant Jordi, en el marc del taller de manualitats que fan cada dimarts. Avui es trobaven exposats al jardí.

Finalment cal remarcar que les parades i l’ambient festiu al parc de les Morisques continuarà a la tarda, per aquelles persones que no s’hagin pogut acostar durant el matí. No oblideu tampoc acostar-vos als llibreters locals per conèixer l’oferta que proposen per aquesta jornada L’Ajuntament us convida a gaudir de la Diada!

parcmorisques.jpg

fotos