Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze rep els Reis d'Orient amb entusiasme

La pluja va permetre gaudir de la Cavalcada, tot i que la recepció es va fer a la Patronal


Sant Quirze rep els Reis d'Orient amb entusiasme

Els Reis Mags d’Orient van poder saludar els infants de Sant Quirze la nit més màgica de l’any, malgrat la pluja. Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar la tarda de divendres ben puntuals en tren a l’estació dels FGC, on l’Alcaldessa, Elisabeth Oliveras, la regidora de Cultura, Beatriz Artiel, i altres autoritats els van rebre. Seguidament, i encara sense pluja, es va poder iniciar la Cavalcada pels carrers del poble. Llum, il·lusió i caramels van protagonitzar el recorregut, que arribava fins a Pau Casals on Ses Majestats van baixar de les carrosses per continuar a peu per primera vegada en la història d’aquest esdeveniment.
A la plaça d’Anselm Clavé van fer l’adoració al pessebre i en aquell moment la pluja intensa va obligar a dirigir-se a la Patronal. Centenars de persones van assistir, ja refugiats en aquest equipament, al lliurament de la clau màgica per part de l’Alcaldessa, i la recepció als infants.

Les Fonts
La cavalcada de Les Fonts va transcórrer sense incidències, doncs Ses Majestats viatjaven en trenet, i finalment es retrobaven a la ciutadania al pavelló poliesportiu. El barri va implicar-se amb entusiasme en la rebuda, on tampoc no van faltar caramels i, sobretot, molta il·lusió.

cavalcadalesfontsweb.jpg

Visita a les residències
Melcior, Gaspar i Baltasar van visitar les residències Assís i La Llar d’Avis la tarda de Reis. Els més grans van rebre una atenció propera i carinyosa per part de Ses Majestats, rememorant així les seves respectives infàncies, tot provocant somriures.

residenciesweb.jpg

Veieu al Youtube el vídeo de la jornada.

fotos