Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat Esports Salut

Sant Quirze se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física i de la Salut

Centenars de persones van participar diumenge en les activitats programades


Sant Quirze se suma al Dia Mundial de l'Activitat Física i de la Salut

Aquest passat diumenge 7 d’abril Sant Quirze es va sumar al Dia Mundial de l’Activitat Física (6 abril) i al Dia Mundial de la Salut (7 abril). L’Ajuntament va organitzar diverses activitats, des dels serveis d’Esports i Salut, per arribar a tota la ciutadania. L’objectiu, promocionar els hàbits de vida saludables i reduir el sedentarisme.
En aquest sentit, un centenar de persones van assistir al total d’activitats programades: una caminada popular, un esmorzar saludable i una sessió de “gluteboom”. Totes les iniciatives es van desenvolupar al parc de les Morisques. La caminada també va tenir el seu punt de sortida i arribada al parc.

El lema d’enguany de l’activitat física ha estat “Mou-te i viu feliç”. Altrament, recordem que el Dia Mundial de la Salut se celebra per commemorar l'aniversari de la creació de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) el 1948. Cada any la jornada se centra en un tema diferent, d'abast mundial, que afecta la salut. Enguany ha estat triat el tema “La meva salut, el meu dret”, amb l’objectiu de defensar el dret de tothom a l’accés als serveis de salut.