Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze se suma avui al Dia mundial de les persones refugiades

Aquesta tarda Jordi Armadans presentarà el seu darrer llibre a la Biblioteca


Sant Quirze se suma avui al Dia mundial de les persones refugiades

Avui, 20 de juny, es commemora el Dia Mundial de les persones refugiades. Amb motiu d’aquesta jornada la Plataforma Benvingudes Refugiades ha organitzat una xerrada de Jordi Armadans a la Biblioteca Marcel Ayats. L’escriptor vindrà a presentar el seu darrer llibre: “Pau. El valor de la vida als nostres dies”, una reflexió lúcida i urgent sobre les diferents formes de violència que sacsegen el nostre món.

Durant la trobada es conversarà sobre el llibre i sobre la situació actual en relació a les persones refugiades.
Jordi Armadans és politòleg i periodista, analista de seguretat i conflictes i sempre ha estat vinculat a moviments socials en defensa de la Pau, els Drets Humans i l’Ètica social. És doncs, un clar referent en la defensa de drets humans i els moviments pacifistes a Catalunya.

En el marc d’aquest acte es llegirà el manifest amb motiu de la jornada, que podeu consultar en el document pdf relacionat en aquesta notícia.

El Dia Mundial de les persones refugiades es va celebrar per primera vegada, a nivell mundial, el 20 de juny de 2001, en commemoració del 50 aniversari de la Convenció sobre l’Estatut dels Refugiats de 1951.