Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Igualtat Dona-Home

Sant Quirze se sumarà al Dia per a l'Alliberament LGBTI+

Demà hi haurà un concert de Maio i demà passat, 28J, es llegirà el manifest de la jornada


Sant Quirze se sumarà al Dia per a l'Alliberament LGBTI+

Sant Quirze se suma a la commemoració del 28J, Dia per a l’Alliberament LGBTI+. Durant la mateixa jornada es llegirà el manifest, a les 12 hores a la plaça de la Vila. A més, la bandera irisada onejarà a la façana de l'Ajuntament durant tota la jornada.

Tanmateix, en el marc de la programació del 28J, demà dijous 27 de juny, l’artista Maio presenta en directe el seu segon disc Suau. Un concert íntim i personal, que omplirà l’escenari de la sala Josep Brossa de la Patronal, a partir de les 21 hores. Les entrades són gratuïtes, i es poden reservar a entrades.santquirzevalles.cat.

Després de publicar el seu debut en solitari ‘Des dels marges’ el 2021, l’artista presenta ara el seu segon disc ‘Suau’ (Propaganda pel Fet, 2023), una col·lecció de cançons tan íntimes com reals, tan directes com honestes. Sense deixar de fer coses puntuals amb Akelarre, conjunt que comparteix amb la seva germana bessona Júlia Serrasolsas (Ginestà), Maio ofereix un directe de tu a tu, farcit de petits moments d’intimitat i pics d’eufòria i cant col·lectiu a base de píndoles de cançó pop d’autor que flueixen entre l’actitud punk, la música electrònica i les ganes de fer-nos ballar sense oblidar les lluites col·lectives.

El mateix 28J també hi haurà un tardeo de còctels i una Nit Jove, a partir de les 18 hores, als exteriors del centre cívic Can Feliu.