Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cultura

Sant Quirze, seu del Festival Internacional d’Arts per a la primera infància

Les arts escèniques per a la petita infància ompliran escenaris de Sant Quirze


Sant Quirze, seu del Festival Internacional d’Arts per a la primera infància

Sant Quirze del Vallès serà, novament, seu del Festival elPetit els pròxims 15, 18 i 19 de novembre. Un taller a la biblioteca municipal adreçat a famílies amb infants de 2 a 5 anys de la mà de la companyia La Curiosa i amb entrades exhaurides obre aquest dimecres  les actuacions d’aquesta edició que tindran lloc al municipi.

El Festival internacional elPetit té per objectiu apropar les arts en viu a la primera infància i reivindicar la importància de viure experiències artístiques en els primers anys de vida. De l’11 al 26 de novembre el Festival elPetit omple els espais de 13 ciutats del territori amb algunes de les millors propostes internacionals i nacionals per al públic més menut. L’edició 2023 es caracteritza per ser fidel a l’essència d’elPetit amb una àmplia programació d’experiències immersives d’alta qualitat, innovadores, enfocades en els llenguatges contemporanis i que aposten pel talent emergent.

Caos, vols i màquines

Des de Berlin arriba aquesta proposta plàstica de titelles contemporànies amb poc diàleg, materials versàtils, imatges en moviment, dibuixos en directe i so. Un espectacle en què dos intèrprets examinen el caos boig del món dels insectes i que es podrà veure a la Sala Josep Brossa de la Patronal el dia 18 de novembre en dues sessions, a les 10 i les 12 hores. Es tracta de ¡Ca-Razy!, de Shaubude Berlin, el teatre contemporani berlinès que farà volar a Sant Quirze els seus artilugis. Podeu adquirir les entrades a en aquest enllaç: Entrades ¡Ca-Razy!

Concert Babes

Artistes d’un llarg recorregut com a músics per a públic adult fan un pas important per dirigir una proposta artística adreçada a nens i nenes 0 a 5 anys. Són Thierry Biscary, conegut cantant i percussionista que ha compartit escenari amb Madonna i que s’uneix a txalapartaris d’Oreka TX, Harkaitz Mtez i Igor Otxoa per oferir diumenge 19 de novembre, també en dues sessions a La Patronal, a les 10 i les 12 hores, el concert Babes que parteix del fil de cantar per a acollir i acollir per a cantar. Una proposta que no deixarà indiferents als petits espectadors als que se’ls convida a mirar, escoltar, caminar, reunir, construir, en qualsevol moment a qualsevol lloc. Podeu adquirir les entrades en aquest enllaç: Entrades Babes


Més informació a: elpetit.cat