Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Solidaritat i cooperació

Sant Quirze va celebrar ahir la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques

Aquest va ser l’acte central d’una programació que ha protagonitzat tot el mes de maig


Aquest va ser l’acte central d’una programació que ha protagonitzat tot el mes de maig

El parc de les Morisques va ser l’escenari ahir de la Festa del Comerç Just i les Finances Ètiques. Associacions, cooperatives i productors locals de l’economia social van mostrar la seva forma de treball i organització per al consum responsable i de proximitat. I ho van fer amb les carpes i parades que van instal·lar dins del recinte del parc. Des de les 11 del matí i fins les 14h les persones visitants van poder conèixer aquests projectes, així com gaudir en família de les múltiples propostes organitzades: espectacle d’animació, degustació de productes de comerç just, tallers...

L’activitat d’ahir es complementava amb la 10a edició del Mercat Vintage, on es podien trobar tota mena de productes de segona mà. A més, a les 11 hores es va llegir un manifest coincidint amb el Dia Mundial del Comerç Just. La lectura va anar a càrrec de les persones representants de la Plataforma Benvingudes Refugiades.

El programa de Ràdio Sant Quirze, Som Solidaris, va comptar amb l’entrevista, entre altres, del fundador de l’oenegé terrassenca Petits Detalls, responsables de l’exposició “Relats amb nom de dona”. De fet, aquesta mostra encara es pot visitar al mateix parc de les Morisques fins al 31 de maig.

Una altra exposició que encara roman activa i que forma part de la programació del mes de maig és “Les defensores de l’aigua al país de la pluja”, del grup El Salvador i aigua, d’Enginyers sense fronteres. Es pot visitar a la Biblioteca Marcel Ayats.

Descobriu les fotografies de la jornada d’ahir al Flickr de l’Ajuntament.