Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Medi Ambient

Taller de descoberta d’ocells al Torrent de la Font del Pont

L’Ajuntament organitza una sessió oberta a famílies per aprendre sobre l’ornitologia


Taller de descoberta d’ocells al Torrent de la Font del Pont

L’Ajuntament organitza uns tallers de descoberta a l’entorn del camí de la riba del Torrent de la Font del Pont.
L’obra d’aquest camí ja ha finalitzat. L’actuació, que connecta el veïnat amb la natura mitjançant un camí d’un quilòmetre, recorre en paral·lel tot el torrent. A aquest s’hi sumen 1,7 quilòmetres de camins alternatius que permeten utilitzar l’espai per passejar, escoltar la fauna i observar el paisatge.

Aula a l’aire lliure
Un dels aspectes que ha definit el projecte és l’Aula a l’aire lliure. Aquesta ha estat dissenyada perquè els centres educatius puguin utilitzar-la i compartir coneixements sobre l’entorn natural, la seva fauna i flora.

En aquesta línia, i obert a tota la ciutadania, el proper 4 de maig es posen en marxa uns tallers de descoberta. Una oportunitat perquè infants i famílies gaudeixin de l’entorn alhora que aprenen construint i divertint-se.

La programació dels tallers, que són gratuïts i no requereixen inscripció prèvia, és la següent:

L'horari dels tallers serà d'11 a 13.30 hores.

El primer taller de descoberta, d'anellament científic d'ocells, serà desenvolupat per un anellador expert de l'Institut Català l'Ornitologia i ens permetrà conèixer de primera mà la diversitat d'ocells que habiten, es refugien i nidifiquen al Torrent de la Font del Pont.