Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Educació

Inscriu-te als tallers i xerrades de parentalitat positiva

La primera sessió serà dilluns 17 i parlarà de xarxes socials i límits


Inscriu-te als tallers i xerrades de parentalitat positiva

El servei d’Educació organitza un cicle de tres xerrades sobre “Parentalitat positiva” els mesos d’abril i maig. La primera sessió tindrà lloc el proper dilluns 17 d’abril i abordarà la temàtica: “Xarxes socials, límits i fills: la importància dels límits en l’ús de les xarxes socials”. La sessió s’orienta a famílies amb infants de 6 a 12 anys i el format serà en línia. Només caldrà connectar-se a l’enllaç que es facilitarà. L’horari serà de 19 a 21 hores, i us podeu inscriure en aquest enllaç.
L’objectiu d’aquesta primera sessió, impartida per una persona experta en la matèria, és sensibilitzar sobre els efectes adversos dels dispositius digitals en un ús incorrecte; facilitar eines per a la gestió dels dispositius digitals amb els fills; i oferir recursos per establir límits.

El teu fill/a té dret a estar bé
La segona sessió tindrà lloc el 18 de maig i se centrarà a donar eines i estratègies per acompanyar els infants d’entre 12 i 16 anys davant l’assetjament entre iguals. L’horari serà també de 19 a 21 hores, en línia, i us podeu inscriure en aquest enllaç.
El taller facilitarà eines per entendre la causa dels assetjaments i factors que intervenen en la violència cap a l’altre; facilitar eines per detectar i prevenir situacions violentes; i oferir recursos per acompanyar els infants en la prevenció i en les situacions de violència i assetjament.

Relacions positives amb els fills i filles: eines per ajudar els fills a créixer
La darrera sessió s’impartirà el 30 de maig i està pensada com un taller/xerrada en línia on poder comprendre millor la dimensió emocional de l’infant, aportar amplitud de mirada envers el desenvolupament sòcio-emocional dels fills/es, i entrenar eines per la consolidació de les relacions positives en l’acompanyament que fem al llarg de la vida. Posar aquesta mirada en l’infant significa creure en ell/a tot creant espais de confiança, seguretat i amor perquè puguin créixer de manera saludable. És una declaració respectuosa que situa l’adult en el present de l’etapa vital de l’infant, en un rol d’acompanyament.
Podeu gestionar les inscripcions del taller, que també s’impartirà de 19 a 21 hores, en aquest enllaç.

Més informació i detalls: educacio@santquirzevalles.cat.