Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Empresa, establiments i activitats

Arriba el Tasta SQV!

Del 4 al 9 de juny Sant Quirze celebra una nova edició que compta amb novetats i múltiples propostes gastronòmiques


TASTA SQV 2024

Sant Quirze celebra novament la seva Setmana Gastronòmica, una iniciativa ja consolidada al municipi i un moment excepcional per conèixer els establiments del poble i la gastronomia local.

La programació d'enguany té dues novetats; per una banda, el Sopar Tasta SQV s'amplia i en l'edició d'aquest 2024 se celebrarà en dos dies, el divendres 7 i el dissabte 8 de juny i, per l'altra, hi haurà un Market Tasta el 8 de juny on podreu trobar comerços de l'Associació Sant Quirze Comerç els quals oferiran els seus productes o serveis, tot amenitzat amb activitats familiars.

Tast organitzat per Casa Marieta i guiat pel seu sommelier amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. En dos torns de 25 persones cadascun. El preu del tast de vins serà de 6 €. L’aforament serà limitat i la reserva d’entrades es pot fer a l’establiment de Casa Marieta a partir del 27 de maig de 2024.

Tast organitzat pel Restaurant Lossum amb la col·laboració de Cuina Vallès i l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. L’aforament serà limitat. Es podran comprar els tiquets anticipadament a l’Estanc Pau Casals (Av. Pau Casals, 29) o a través d’entrades.santquirzevalles.cat a partir del 27 de maig de 2024.

Un recorregut pels tastets mostraran el bo i millor de la cuina santquirzenca. Hi haurà diferents estands disposats al Parc de Les Morisques per fer un sopar a base de tapes variades que oferiran els diferents restaurants i establiments participants, tot plegat amenitzat amb actuacions musicals. Els preus de les tapes oscil·laran entre els 5 i els 10 €. Consulta els menús i l'oferta gastronòmica. Accés lliure, no requereix reserva anticipada.

En aquesta edició també hi podrem trobar comerços de l’Associació Sant Quirze Comerç que des de les 17 h i fins que finalitzi el Tasta SQV ens oferiran els seus productes i/o serveis en el Market Tasta, alhora que organitzaran activitats familiars amb ambientació musical. Consulta els establiments participants.

Per a la cloenda del Tasta SQV, alguns establiments com El Tiriti, El Kru i La Lila oferiran un vermut especial el diumenge amb música ambiental a les seves terrasses.

Us convidem a despertar els vostres sentits en aquesta nova edició del TASTA SQV!

Podeu consultar el programa en el document pdf relacionat en aquesta notícia.