Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tot preparat per començar les obres del Casal Serra de Galliners

La remodelació s'iniciarà el proper dilluns 5 de febrer i tindrà una durada d'un any


Simulació d'una de les noves sales
Simulació d'una de les noves sales

El proper dilluns 5 de febrer comencen les obres de renovació del Casal Serra de Galliners.
Recordem que aquest equipament, situat al carrer Pintor Vila Puig, compta amb una superfície total construïda de 1.148 m2, dividida en dues plantes. La planta baixa disposa de diverses sales on s’hi realitzen activitats i, a la primera planta, hi ha una gran sala multifuncional.

Aquesta reforma definirà dues activitats diferenciades a l’edifici i amb accessos independents. D’una banda, el Casal d’Avis Serra de Galliners a la planta baixa i, de l’altra, la sala d’actes Muriel Casals d’ús polivalent a la planta primera.

L’actuació inclou la redistribució interior de la planta baixa per adaptar els espais a les necessitats del Casal, afavorint l’entrada de llum natural i renovant la sala d’actes i l’espai escènic de la primera planta.

Cal remarcar que, amb la voluntat que la sala pugui allotjar fins a 246 persones, s’amplia l’edifici construint una escala d’emergència que permeti la seva correcta evacuació.

També es millorarà l’eficiència energètica global de l’edifici mitjançant la substitució de la coberta, i la rehabilitació de la façana amb l’aïllament tèrmic d’aquesta i la substitució de les fusteries exteriors.

Un altre dels elements que serà objecte de millora és l’accessibilitat de tot l’equipament. Així, s’eliminaran les barreres arquitectòniques i es renovaran i actualitzaran les instal·lacions de climatització i ventilació, electricitat i il·luminació i de protecció contra incendis.

Les obres s’han adjudicat a Eiffage Enercia SLU, per un valor de 944.276 euros i tindran una durada estimada d’un any. Durant aquest temps, serà necessari ubicar en llocs alternatius les activitats que s’estan desenvolupant a la planta primera. Les persones usuàries ja han estat avisades per part dels serveis implicats sobre les possibles noves ubicacions. 

Consulteu al detall el projecte del Casal Serra de Galliners.