Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Actualitat

Tot preparat per la Revetlla de Sant Joan!

Consulteu programació, restriccions al trànsit i horaris de terrasses


Tot preparat per la Revetlla de Sant Joan!

La celebració d’avui començarà segurament amb un bon sopar compartit, ja sigui a casa o a l’àmplia oferta de restauració del municipi, ben acompanyat, de les tradicionals coques. I és que segons els pastissers del poble, enguany repeteixen com a més venudes les més tradicionals, de llardons i crema, però també apareixen noves apostes, com les de mascarpone, trufa intensa de xocolata o tropical. De fet, aquests dies es poden trobar més d’una quinzena de varietats als establiments locals. Això sí, recordeu alguns consells bàsics per a la seva compra i consum.

Seguidament, després de sopar, serà el moment de gaudir, de la tradicional foguera, que estarà ubicada a l’aparcament de terra de la Masia Mas Duran, a la rambla de Lluís Companys. La iniciativa començarà a les 23 hores amb l'arribada de la Flama del Canigó i llavors s'encendrà l’espectacular foguera. L'Ajuntament recomana prudència i control per part dels pares i mares sobre els més petits durant la foguera.

Taller infantil per elaborar l'estructura de la foguera

Avui també, a partir de les 11 del matí, el GIHSQ organitza el taller infantil i familiar per construir la foguera. Els nens i les nenes que s'acostin a l'aparcament de terra participaran en la recollida de llenya, en la construcció de la foguera i el ninot i compartiran una xocolatada.
La iniciativa està organitzada pel GIHSQ i l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès amb la col·laboració dels Amics de la Flama del Canigó.

Revetlla a la plaça d'Anselm Clavé

L'entitat El Galliner organitza una revetlla de Sant Joan a la plaça d’Anselm Clavé. A partir de les 19.30 hores hi haurà un sopar popular, actuacions de DJ, karaoke i concert de Tocamela.

Restriccions al trànsit

Les celebracions de la Revetlla comportaran diverses restriccions de trànsit.
D’una banda, des d’ahir, 22 de juny, i fins al dia 26 no es podrà aparcar a l’aparcament de sorra del Mas Duran.
Hauran de romandre lliures de vehicles, des d’avui a les 15 hores i fins la finalització de la foguera els següents carrers: Mercè Rodoreda, Vallcorba (entre Mercè Rodoreda i rambla de Lluís Companys), i rambla de Lluís Companys (entre av. Camí del Mas i Vallcorba). Aquests trams, a més, romandran tallats al trànsit avui de 22 a les 2 hores. Només el carrer Vallcorba podrà obrir-se al trànsit a les 0 hores, després d’haver encès la foguera.

Finalment, i per a la celebració de la revetlla a la plaça d’Anselm Clavé, es tallarà el trànsit al carrer Mig amb Pompeu Fabra, i també al carrer Francisco Rosales, entre les 18 hores del dia 23 i les 2 del dia 24.

Terrasses

L’horari de les terrasses dels establiments de restauració es modifica per la nit de la Revetlla de Sant Joan. Aquestes, excepcionalment, podran romandre obertes fins les 1.30 hores del 24 de juny.

Revetlla segura

Consulteu en aquest enllaç, donat l'elevat risc d'incendis, les restriccions en l'ús de pirotècnia i barbacoes, entre altres.