Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Un total de 15.394 santquirzencs i santquirzenques estan cridats diumenge a les urnes

L’Ajuntament ja té preparat el dispositiu per a les eleccions al Parlament Europeu


Un total de 15.394 santquirzencs i santquirzenques estan cridats diumenge a les urnes

Un total de 15.394 santquirzencs i santquirzenques estan cridats a les urnes aquest diumenge. Les eleccions convocades permetran escollir els 720 diputats i diputades (61 escollits a l’estat) que integren l’eurocambra i que representaran la ciutadania europea durant 5 anys, la 10a legislatura.

Del cens total, 15.394, 15.301 es correspon a ciutadans i ciutadanes de l’estat espanyol i 93 són ciutadania de la UE resident a l’estat i amb manifestació de vot.

Els 8 locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre. Fins a 279 persones s'hauran de presentar com a titular o suplents per la constitució de les meses, que se sumaran als 18 representants de l’Administració (personal de l'Ajuntament), que garantiran el bon funcionament de la jornada. De fet ahir a la tarda va tenir lloc la jornada informativa i d'assessorament orientada als membres de les meses. Aquesta es va celebrar a la Patronal.

Locals de votació

Els locals electorals per a aquests comicis són 8, i sumen un total de 12 seccions censals (barris). Són les següents:
• La Patronal- av. Pau Casals 86 (Secció 1)
• Escola Onze de Setembre- C. dels Castanyers s/n (Seccions 2 i 7)
• Torre Julià- c. de Josep Mitats (Secció 3)
• Biblioteca Municipal – c. Eduard Toldrà s/n (Secció 4)
• Escola Lola Anglada- c. de la Segarra s/n (Secció 5 i 12)
• Casal Serra de Galliners-Pl. dels Avis, s/n (Secció 6 i 12)
• La Patronal- c. de Barcelona, 65 (Secció 8 i 10)
• Masia de Can Barra-Pg. de Can Barra, s/n (Secció 9)

Cal tenir en compte que els votants de la secció núm. 1, des del darrer procés electoral de 2023, ja voten a la Patronal (entrada per l’av. de Pau Casals, 86). Pots consultar on pots votar accedint a www.santquirzevalles.cat/consultacens.

Informació i seguiment

La jornada es podrà seguir a les xarxes socials municipals i al web municipal. A més, a l'Ajuntament hi haurà un servei d'atenció presencial i comunicació telefònica (937216800), a partir de les 7:30h del matí, per a qualsevol consulta o incidència. Les dades de participació es recolliran a les 14h, 18h i 20 hores. Ràdio Sant Quirze farà butlletins informatius a cada hora en punt actualitzant la informació de la jornada electoral.


Atès que la normativa obliga a difondre les dades després de l'última votació a Itàlia, a partir de les 23 hores es podrà seguir l’escrutini en directe a www.santquirzevalles.cat/escrutini.