Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Joventut Ocupació

Una jornada orientada al jovent promourà la ciència i la tecnologia el proper dimarts

La sessió de tarda és oberta a les famílies, prèvia reserva de plaça


Una jornada orientada al jovent promourà la ciència i la tecnologia el proper dimarts

El proper 7 de novembre la sala Josep Brossa de la Patronal acollirà la jornada “Despertem Vocacions STEAM”, organitzada des dels serveis d’Ocupació, Joventut i el CFA l’Olivera.

Aquesta jornada té com a objectiu l’orientació de l’alumnat de 4art d’ESO dels tres instituts locals. La idea és que puguin conèixer de la mà de professionals dels sectors de la Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Arts i Matemàtiques (STEAM), com ha estat la seva experiència acadèmica i laboral en la matèria. A més, hi participen joves del poble que ara treballen en aquests camps i que han volgut compartir la seva vivència amb vídeos testimonials.

La jornada es dividirà en dues sessions, una al matí i una altra a la tarda. La de la tarda és oberta a les famílies. S’organitzarà una taula rodona d’empreses i una xerrada a càrrec de les orientadores referents de la Llaçandora i el Canya Jove, a partir de les 18 hores. Les mares, pares o tutors que hi vulguin assistir poden fer-ho prèvia reserva de plaça en aquest enllaç.
Aquesta jornada compta amb el suport d’empreses com Hewlett Packard, Sincrotó Alba, Esterytelling, Tecnocampus Mataró de la UPF, On-Off, Carinsa, Net Pharma i Werfen.

Tallers
En el marc d’aquesta iniciativa s’organitzen dos tallers adreçats a adolescents i joves.
D’una banda, un de robòtica amb Lego, basat en construir i programar diferents objectes estàtics o en moviment, a través de la metodologia Lego. Aquestes sessions comencen avui, 3 de novembre, i repeteixen el proper dia 10 de novembre a Can Feliu i el 17 de novembre a Torre Julià.
El segon taller és de programació i impressió en 3D. Es tracta d’una activitat a càrrec de Social Lovers, professionals del sector que ensenyaran a fer dissenys i impressió en aquest format. Serà els dies 15 i 22 de novembre a Can Feliu.

Per a més informació sobre aquests tallers us podeu adreçar a: canyajove@santquirzevalles.cat, o bé trucar al 607.54.57.84

Amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona